AVOKÁDÓS KEL FÜGÉVEL ALMÁVAL ÉS JOGHURTTAL

Hozzávalók

Egy csoda szép alma
Egy szép avokádó fele
Két érett Füge
50 g fodros kel
2-3 evőkanál natúr joghurt

◦ Megpucoljuk és előkészítjük a hozzávalókat. Felkockázzuk az almát és a fodros kellel pároló edénybe tesszük. Majd megpároljuk kb. 15 perc alatt.
◦ Majd az avokádóval a fügével és megpárolt almával kellel a joghurttal együtt alaposan össze turmixoljuk, és készen is van egy tápláló vitaminokban ásványi anyagban gazdag étel a babának.

Ha valamivel dúsítanánk még tehetünk hozzá mondjuk zabtejben főtt barna rizst, kölest, quinoát, zabpelyhet, zabkorpát

Szintén a fantáziánk rá van bízva meg hogy a csemete mit szeret 😉

2-3 napig a hűtőben is el áll

Fagyasztva pedig 2-3 hónap ig is el tartható, ha nagyobb adagot készítenél, megéri 🙂

De ha az alapanyagokat külön-külön készíted elő és jégkocka tartóba fagyasztod le, később kedved szerint variálhatod akár a mennyiségeket vagy hogy a babóca miket szeret jobban.

1 thoughts on “AVOKÁDÓS KEL FÜGÉVEL ALMÁVAL ÉS JOGHURTTAL

  1. Visszajelzés: Sült gyümölcsök quinoával – SzilvaMag

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .