1 db Banán
2 nagyobb szilva
1/2 Alma
1/2 Avokádó*
1 db Füge*
20 g Tönköly búzadara*
120 ml Zabtej
Pici fahéj, keksz fűszer*
Elkészítése
A tönköly búzadarát a zabtejben megfőzzük, amíg be nem sűrűsödik, olyan tejbegríz állagot kell kapjunk.
A gyümölcsöket megpucoljuk és feldaraboljuk, turmixgépbe tesszük ici-pici fahéjat szórunk rá, én tettem még hozzá egy kis keksz fűszerkeveréket is, hozzá tesszük a megfőt tejbegrízt.
Ezután jó alaposan össze turmixoljuk és már kész is. 🙂
2-3 napig a hűtőben el áll.
Fagyasztva pedig 2-3 hónapig is el tartható, ha nagyobb adagot készítenél. 🙂
Nekem ebből az mennyiségből 2 adag lett, a maradékot másnapra bébi ételes üvegbe betettem a hűtőbe. 🙂
Érdemes körbenézni a weboldalon is https://szilvamag.com/ egyéb inspirációkért a családnak és a babáknak, ha tetszik az oldal kövessétek.
Nagyon sok szerettettel ajánlom figyelmetekbe a Plum Handmade csodaszép játéktarolóit is, a gyerekszoba egyik legpraktikusabb és mutatósabb darabjai és a gyerekek és felnőttek is imádják őket! Kövessétek a facebookoldalát is ahol értesülhettek minden újdonságról!
❤ HASZNÁLD A SzilvaMag KUPONKÓDOT MEGRENDELÉSNÉL e-mailben, messengeren és 10% KEDVEZMÉNYT KAPSZ! ❤
Facebookon https://www.facebook.com/plumhandmadecrochet/
Instagramon https://www.instagram.com/plumhandmade/
plum.horgoltjatektarolok@gmail.com
Visszajelzés: Sült gyümölcsök quinoával – SzilvaMag